Bedrijfsuitje/teambuilding

Juist op je werk wordt er veel hoofdwerk van je gevraagd. Het vereist aandacht, concentratie en verantwoordelijkheid om je werk goed te kunnen doen. En dit doen we (meestal) met veel plezier en loyaliteit naar de werkgever. En dan is het leuk als je met je team, van je werkgever, de mogelijkheid krijgt om met elkaar een dagje uit te gaan.
Zelf kijk ik met veel plezier terug op al mijn teamdagen en konden we maanden later nog nagenieten tijdens het bekijken van de collages aan de muur van de kantine. 

 En dan eens geen training of ander iets waarbij je je hoofd moet gebruiken. Nee, gewoon eens lol maken, gek doen en spelen met elkaar. Je collega achterna zitten tijdens een tikspel of lekker ravotten door het zand. Of lekker samen op de schommel kletsen met elkaar. 

Dit alles is mogelijk tijdens een speeldag bij Kayaspirit. Voor een indruk van het programma kun je de speeldag voor particulieren als leidraad gebruiken. Daarnaast maak ik voor bedrijven een programma op maat waarin jullie wensen opgenomen kunnen worden. 

Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en prijzen.