Nieuws en Media

Als je op internet gaat zoeken naar wat er bekend is over spelen bij volwassenen, vind je artikelen over hoe gezond spelen voor je is en een aantal initiatieven voor bijvoorbeeld een luchtkastelenfestival en een groepje jongvolwassenen terug in de ballenbak bij Balorig. Ook lees je een aantal artikelen uit kranten waarin volwassenen erg enthousiast zijn als ze het over spelen hebben en hoe ze het missen in hun dagelijks leven. Omdat spelen niet meer gewoon is in het leven van een volwassene.
De leukste artikelen en nieuwsberichten zal ik op deze pagina tonen.

Jelle Hermus van So Chicken schrijft regelmatig blogs en meerdere keren gaat het over spelen en je vrij voelen. In een clip op onderstaande link, is te zien hoe kantoormensen transformeren tot blije vrije wezens die alles uit en losgooien en naakt de natuur inrennen. De moeite waard om het filmpje te bekijken om zelf een vrij gevoel te ervaren. En wie weet, krijg je je collega’s zover om dit ook te gaan doen!!
https://sochicken.nl/echt-voelen-dat-je-leeft?

En Jelle heeft ook een blog geschreven over hoe gezond en fijn spelen is. Dit artikel is zeker de moeite waard om te lezen. Hij schrijft het zo leuk, dat je spontaan zin krijgt om naar de buren te rennen om ze uit te nodigen om tikkertje te gaan spelen.
https://sochicken.nl/spelen-voor-volwassenen

Onderstaand krantenartikel schrijft over een luchtkastelenfestival voor volwassenen. Wat een plezier straalt er vanaf en wat een leuke reacties van deelnemers.
http://www.ad.nl/binnenland/speelse-volwassenen-gaan-los-op-luchtkussenfestival~aa5ce790/