Speeldagen

 

Zaterdag 2 september (verplaatst naar eind september of begin oktober. Dit ivm mijn verhuizing)         

Buitenspeeldag in de natuur in Herxen (bij Zwolle)

met modderbad en zwemmen in meer!!

Naast de speelweekenden zijn er ook speeldagen waar je welkom bent om te ervaren hoe bevrijdend spelen kan zijn.

Tijdens deze dagen ligt de nadruk vooral op het speelplezier en wat dat bij je losmaakt. Dit in tegenstelling tot de weekenden waarbij je meer gaat onderzoeken wat je remt om voluit te durven spelen en hoe je spelen kunt toepassen in je dagelijks leven.

Daarom zou een speeldag een mooi opstapje voor je kunnen zijn naar een speelweekend.

De speeldagen zijn op verschillende locaties. De speeldag van 22 april in Havelte was een hele leuke ervaring voor zowel de deelnemers als mijzelf. Het spelen in een speeltuin waar kleine kinderen raar opkeken dat er ook volwassenen gek gingen doen, was een grappig gezicht.

Op zaterdag 2 september zijn we te gast bij Mark en Anita die samen met hun drie dochters op een mooie plek wonen aan het water. Op de locatie als ook in de omgeving is het ideaal om een speeldag te houden. Het nodigt uit tot verstoppertje spelen, een speurtocht, de mobiele speeltuin en nog veel meer. En er is een modderstrand zodat we heerlijk door de modder kunnen rollen en springen. En daarna lekker zwemmen in het meer of even afdouchen.

Globaal ziet het programma er als volgt uit:

11.00 uur: aanvang met koffie en wat lekkers en kennismaken met elkaar

11.30 uur: SPELEN!! Verstoppertje, speurtocht, mobiele speeltuin en nog veel meer..........

13.00 uur: picknicken. Aansluitend  weer lekker vrij spelen op deze plek. Lekker ravotten..... En de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om weer eens lekker door te modder te rollen. En om te zwemmen!!

17.00 uur: samen afsluiten met een drankje en nog wat nagenieten bij het water.

Kosten: 32,50 per persoon. Dit is inclusief drinken en lunch.