Wie ben ik

Inez Hartog

inez-klein

(Inez Hartog 1973) Mijn achtergrond is gelegen in een carrière als politieagente, vervolgens ben ik een deeltijdopleiding SPH gaan volgen waarna ik in de zorg heb gewerkt. 

In 2015 ben ik als zelfstandige begonnen met mijn praktijk Kayaspirit. Hierin heb ik  de nodige ervaring opgedaan in het begeleiden van groepen en retraites.

Daarnaast heb ik veel ervaring met lichaamsgerichte therapie. In 2004 ben ik begonnen met emotioneel lichaamswerk op Venwoude, heb ik trainingen op Kasteel de  Schans gevolgd, en in  2012 ben ik begonnen met de innerlijk kindopleiding aan het AUMM instituut.

Op dit moment vind ik het leuk om Biodanza en tantra te doen.

Ik mag wel zeggen dat op het moment dat ik in 2004  op mijn bewustzijnspad ben begonnen, mijn leven erg bewogen is geweest. Ik ben er volop ingegaan en heb me laten meebewegen met alles wat er op mijn pad kwam. Ik durf te stellen dat ik veel speelvreugde in mij heb en dat dit mij geholpen heeft op mijn pad. Daarom voel ik nu ook heel sterk dat deze kwaliteit van mij nu van pas kan komen om inspirerend te zijn voor andere mensen.